Iris Bloembergen

Mijn naam is Iris Bloembergen en woon in Creil. Precies in het midden tussen Lemmer en Emmeloord. Getrouwd  met Johannes en heb drie mooie dochters. 

Ik ben gediplomeerd Medisch Pedicure en gediplomeerd Nagelstylist Diploma ziekenverzorgster en werkzaam op een psychogeriatrische afdeling. Ik ben gespecialiseerd in diabetes voet en reuma, oudere, spastische en verwaarloosde voet en specialistische technieken.

Een vakbekwame Pedicure is aangesloten bij de Nederlandse Brancheorganisatie voor Pedicures Provoet. Alle leden van Provoet worden verplicht om een door Branche Erkend Vakdiploma te halen. Hierdoor weet u zeker dat uw voeten door een vakkundige voetverzorger behandeld wordt.

U herkent de Provoet Pedicure aan het logo op de website.

Naast mijn Praktijk werk ik in de zorg part-time, op een afdeling met demente bejaarden wat ik nog steeds geweldig werk vind.

Ik heb mijn Praktijk op de eerste verdieping met een fijne salonstoel. U moet de trap op maar mocht dit niet gaan dan wil ik wel bij u thuiskomen. Dit wel tegen een kleine vergoeding voor de reiskosten buiten Creil.